Menu
Your Cart

Delivery Information

Isporuka robe vrši se na teritoriji Republike Srbije i svih zemаljа sveta, isključivo radnim danima. Robu ne isporučujemo Subotom, Nedeljom i u dane državnih i verskih praznika u Republici Srbiji.

Vreme dostave i cene dostave u Srbiji

Prilikom kupovine preko naše online prodavnice, na kraju kupovine dobićete na Vaš email porudžbenicu sa specifikacijom poručene robe, cenom robe , cenom dostave i ukupnim iznosom za uplatu.

Dostava u Srbiji vrši se:

  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema porudžbenice ukoliko je plaćanje putem platnih kartica ili otkupom
  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema potvrde o uplati ukoliko plaćate putem uplate na šalterima pošta ili banaka

Cena dostave paketa u SrbijiNapomena: Za otkupne pošiljke Pošta Srbije naplaćuje od kupca dodatni iznos za povraćaj otkupnog novca u visini od 1% od vrednosti porudžbine, a minimalno 80 dinara.

Preuzimanje pošiljki
Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima (ponedeljak - petak) u periodu od 8-18 h. Neophodno je da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan  prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledate paket da na njemu ne postoje neka vidna oštećena.  Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumljate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas na email office@taboosport.com ili na telefon +381 65 8000 285. U koliko je pošiljka na izgled bez oštećenja preuzmite paket.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, a pre pokušaja pozvaće vas telefonom koji ste ostavili prilikom registracije na sajtu kako bi potvrdili preuzimanje pošiljke. U koliko ne uspeju da Vas dva puta kontaktiraju pošiljka će biti vraćena. Ponovno slanje pošiljke uvećava troškove kao za novo slanje.  

Kupac će biti obavešten da je za drugo slanje pošiljke neophodno uplatiti kompetan iznos pre slanja, na tekući račun 170-0050031546000-08, a u pozivu na broj uneti broj porudžbenice. Nakon prijema uplate paket će pono biti poslat na adresu kupca.


Vreme dostave i cene dostave u inostranstvo

  • DHL-om u roku od 9 radnih dana ukoliko plaćate platnom karticom
  • DHL-om u roku od 9 radnih dana od momenta prijema uplate ukoliko plaćate uplatom na devizni račun.

Napomena:  DHL ne ispoučuje robu na P.O. box

Važno: Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Cena dostave paketa u inostranstvo:


Nakon otpremljene pošiljke dostavićemo Vam kod za praćenje, a svoju pošilku možete pratiti putem sajta www.dhl.com.

Važno: Sve pošiljke poslate DHL-om su nepovratne. U koliko ste prilikom davanja vaše adrese ostavili pogrešnu adresu, broj telefona ili email, DHL će dva puta pokušati da stupi u kontakt sa Vama. Nakon toga poslati paket će biti uskladišten 30 dana u magacinu DHL-a, a potom uništen.

Agencija Taboosport ne snosi odgovornost ni troškove nastali pogrešnim adresiranjem ili nedavanjem tačnih podataka.

Za online naručenu robu, uvozne dažbine Vam mogu biti naplaćeni zato što:

  • Troškovi carine i poreza u zemlji isporuke nisu uključeni u cenu robe koju kupujete online. Može vam se dogoditi da vam bude naplaćena carina i porez na kupljenu robu.
  • Prilikom kupovine robe online, neki ili svi proizvodi podležu plaćanju uvoznih dažbina, u skladu sa propisima kojima je uređen međunarodni promet robe.
  • Kada roba nije transportovana u okviru domaćeg saobraćaja (u okviru vaše zemlje) ili unutar jedne carinske unije, kao što je Evropska unija, u obavezi ste da platite sve uvozne dažbine za koje vaš lokalni carinski organ smatra da su odgovarajuće.
  • Pre naručivanja robe proverite sa carinskom službom Vaše zemlje o visini carinske stope za navedenu robu.